Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 27., hétfő

Ha kevés pénzed, kérj az interneten...

...azoktól akik szívesen adnak ! 

A legnagyobb online, magánszemélyeknek létrehozott adománygyűjtő oldal használatához mindössze egy folyószámla és némi angoltudás szükséges. 
Az Indiegogo Life azért jött létre, hogy hidat teremtsen azok között a hétköznapi emberek között, akiknek pénzre van szükségük, és akik megosztják, amijük van.
Bárki létrehozhatja a saját adománygyűjtését, mindegy, hogy vészhelyzetről van szó, vagy egyszerűen egy nagyobb kiadás elé nézel, amit nem tudnál finanszírozni.

Kattints ide, majd a rózsaszín Get Started! gomb megnyomásával elkezdheted létrehozni a saját kérésedet. Először regisztrálnod kell, majd ki kell töltened egy űrlapot, ahol meg kell adnod a gyűjtésed címét, a tárgyának kategóriáját, az elérni kívánt összeget amerikai dollárban, és azt, hogy hány napon keresztül folyjon az akció.
 Képet is tölthetsz fel, hogy erődítsd a jótékonykodók bizalmát, de a lényeg a leírás: itt kell szerepelnie a történetednek néhány mondatban, és annak, miért és mire kérsz pénzt. Az adománygyűjtés időtartamát utólag meghosszabbíthatod, ha rövidnek bizonyult.

Az oldal azt ígéri, hogy a gyűjtés általad megszabott időtartamának lejárta után elkérik az adataidat, és 15 napon belül utalják számodra a beérkezett adományokat. Aki rendelkezik amerikai bankszámlával, az tisztán megkapja az összeget, de ha például kanadai vagy európai számlád van, akkor is csak egy nagyon csekély utalási díjat vonnak majd le az összegyűjtött pénzből.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.