Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 19., vasárnap

"Hogy mi lesz a vége, nem tudom"...

Talán sokaknak ismerős a idézett dalrészlet, de a jelenlegi történéseknek teljesen más aktualitást ad  !

 Foto: internet

"Minden eddiginél több, 1302 határsértőt - köztük 201 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton" - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs vasárnap. 
A legnagyobb csoportot délután Ásotthalom külterületén fogták el a rendőrök, ott 104 afgán, 17 bangladesi, 12 szíriai és 7 pakisztáni állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt. 
Eddig a legtöbb, 1296 határsértővel szemben pénteken intézkedtek a rendőrök Csongrád megyében.
A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség. Országszerte tiltott határátlépés miatt szombaton összesen 1333 embert fogtak el a rendőrök- tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.
(Hogy kik is jöhetnek illegálisan az országba azt egy "érdekes" -Afrika a kapuban című-videó illusztrálja ami szigorúan csak 18+ éven felülieknek ajánlható !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.