Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 11., szombat

Kötelező a csatorna átsorolás a TV szolgáltatóknál !

 Mint tudjuk, július 1-től törvény írja elő a TV műsorszolgáltatóknak, hogy az első 5 helyen az állami tévécsatornáknak kell szerepelniük, és csak az ennél magasabb gombok helyén jöhetnek a kereskedelmi csatornák. (Mert ugye ez nem diktatórikus módszer ! És hogy miért? Csak...)

Ennek apropóján elképzeltem, hogyan is zajlott ez:
Vezetői értekezlet az MTVA-nál, amin eldöntötték, hogy a nézettséget a csatornakiosztás változtatásával lehet majd növelni !
- Bélám kéne valamit csinálni már ezzel a nézettség izével (bárcsak tudnám, hogy mit jelentenek ezek a számok). Már a Viktor is szólt, hogy abból a nyolcvan milliárdból kéne már virítani valamit. 
- De FŐNÖK mi lenne ha jó műsorokat csinálnánk? - Bolond vagy Bélám, ahhoz mi túl hülyék vagyunk. Inkább szóljunk, hogy írják törvénybe, hogy a köztévé csatornáival kell kezdődjön a kiosztás. A közmunkásokkal meg majd összetöretjük a tv-kapcsolókat, így mindenki csak minket fog nézni! - Igaz milyen csodálatos ötlet ez Bélám ? Már hívom is a Lázár Janit !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.