Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 11., szombat

Ma lesz a "melegbüszkeség" parádéja Budapesten !


PRÁJD ! A "bűvös szó", amiről megoszlanak a vélemények. Az alábbi írás is egy a sok közül !

"Jönnek megint... Buzik  és leszbikusok, meg olyanok, akik  maguk sem tudják mit és hova dugnak magukba. Kamionokon fognak vonaglani alig-ruhákban vagy apácaruhában provokálnak és elvárják, hogy ünnepelje mindenki őket. 
Azt is elvárják, hogy páran bántalmazzák őket. Azt is, hogy a rendőrök megvédjék őket. Biztos meg fognak párat ruházni, amin lehet a következő évi buziparádéig sopánkodni. Majd jönnek a jogvédők is, és rákontráznak, ja és persze a média. Már látja  előre az ember, mi jön. Mint egy jobbfajta, őrült Spiró könyv agyszáguldmánya.
De ha belegondolunk, legyenek büszkék. Otthon, mint mindenki más. Találjon valamit, amire büszke  lehet, ha más nem az azonos nemű párjára, és legyen boldog. Ez az egész zavarba ejtő... valami egészen intim dolgot kiteregetnek, és azt várják hogy örüljünk, annak, hogy ők buzik. Magánügy. 
Szerk; Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Egyébként ez a büszke másság miért akar mindenáron olyan lenni, mint a többségi nem másság?
    Úton-útfélen hangoztatják, hogy ők büszke buzik, mégis esküvőt akarnak, meg gyereket, mint a nem mások.
    Mégsem olyan büszkék a másságukra?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.