Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 18., szombat

"Nyócker" ! Nincs több kérdés !

Munka közben lopták el egy mentőmotoros értékeit a főváros VIII. kerületében péntek délelőtt. A motoros éppen az egyik ház udvarában segített egy életveszélyes állapotban lévő férfin, aki rosszul lett. -írja a ma.hu.

 A kép illusztráció
Eközben vette észre, hogy valaki kilopta a kapuban álló mentőmotoron hagyott zubbonyából a mobiltelefonját, az iratait és a pénzét – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 
(Ilyen mélyen van Magyarország! Bár a két hét már régen letelt ! Ha mindent más problémát kizárnánk, még akkor is azért vagyunk mélyen a bugyorban, mert nemcsak mint magyar embereknek, de a világon minden tisztességre szomjazó társadalomnak ha a közbiztonsága ilyen rossz, ott gyökeres változásra és megújulásra van /lenne/ szüksége. És ugyebár a gyökeres változást hívjuk a jelen politikai zsargonban radikálisnak !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.