Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 29., szerda

Szervezett "népvándorlás" ?

Önkéntes Határvadász néven a déli határ mellett élő tanyai lakosokból verbuválódott civil csapat segíti a rendőrség és a mezőőrség munkáját, és jelenti be a határsértők csoportjait. Ők találták a most csatolt papírt az egyik elszállított bevándorlócsapat táborozási helyén. 
Ebből világosan látszik, hogy valakik szervezik, felkészítik őket az útra, egyre biztosabb, hogy a migránsok egy jelentős része szervezetten érkezik Európába. 
Már csak az a kérdés, hogy kik állnak az egész mögött, kik szervezik ezt a népvándorlást ?

 Forrás: Facebook
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Finoman szólva nem vagyok ennek a kormánynak a híve, de most minden lépésükkel egyetértek. Fel kéne fogni, hogy most nem egy egyszeri alkalomról van szó, mint 56-ban a magyarok menekülése, hanem egy olyan folyamat kezdetéről, amit ha most nem állítunk meg, bizonyosan elpusztít mindnyájunkat.
    Apropó, 56-os magyarok. Ők az első biztonságos országban-Ausztria- megálltak, és ott várták be, hogy a kért célországuk befogadja-e őket. Értsétek meg emberek, hogy az utánpótlás Ázsiában és Afrikában kifogyhatatlan!
    Kezdek örülni, hogy nem a töketlen baloldal szembesül evvel a problémával, mert ha ők lennének kormányon, nyavalygáson kívül más megoldás biztosan nem jutna eszükbe.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.