Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 30., csütörtök

Te is Google fiókot használsz ? Akkor vigyázz,…

...mert előzetes értesítés nélkül törli a hosszabb ideje nem használt felhasználói fiókokat a Google  és  úgy tűnik, adataik visszaállítására sincs lehetőség !


Jó lesz leporolni a régi Google fiókokat, számos felhasználó jelezte ugyanis az elmúlt néhány napban, hogy a keresőóriás figyelmeztetés nélkül törli az egy ideje nem használt profilokat.
A Google fórumain, illetve Redditen megszólaló felhasználók szerint, a vállalat csak a fiók törlése után küld egy értesítést emailben, amely szerint az adott profilt a "használati feltételek megsértése" miatt eltávolította - ezt megelőzően ugyanakkor a panasszal élő userek szerint semmilyen tájékoztatást nem kaptak azzal kapcsolatban, hogy a törölt fiók bármilyen szabálysértésbe futott volna. 
Utóbbi ráadásul valószínűtlen, miután a legtöbb, a "kényszertörlésnek" áldozatul esett felhasználó, évek óta nem nyúlt az érintett fiókhoz - a vállalat tehát jó eséllyel az inaktivitás miatt ítéli halálra a profilokat.
 A helyzetet súlyosbítja, hogy bár a cég által kiküldött, a törlést bejelentő levelek szerint, ha a felhasználó időben lép, a Google fiók visszaállítható, ugyanakkor a felhasználók tapasztalatai alapján erre a gyakorlatban nem volt lehetőség, jelenleg úgy tűnik, adataik végleg elvesztek. A Google illetékesei egyelőre nem válaszoltak a vállalat fórumain a fiókok törlése miatt összegyűlt felhasználóknak. /Forrás itt/
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.