Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 21., péntek

A háttérhatalom diszkrét bája...

 A kérdés; miért indult meg a tömeges bevándorlás Európába-és csak az EU-ba ?
Az IÁ (Iszlám Állam) háborút folytat Európa ellen és talán ennek része a tömeges bevándorlás ? Ez elképzelhető !


Az viszont érdekes, hogy ez a háború nagyban eltér a történelem eddigi háborúitól és ez adja a terv zsenialitását amely kirajzolja a véres aszfaltra a háttérhatalom árnyékát. 
De miről is beszélünk:
-Egy hirtelen jött 'állam' fegyveres konfliktusban áll a teljes nyugati (keresztény) világgal úgy, hogy a területén egyetlen hadieszközt, de még egy árva, üres töltényhüvelyt sem gyártanak.
 
-Ez az 'állam' működőképes, működő infrastruktúrával, gazdasággal rendelkezik. De miből szerzi a bevételeit? Kitől szerzi be a hadianyagot, utánpótlást, pótalkatrészeket? Mert ahhoz a sok terepjáróhoz bizony ezek kellenek (gyártmánytól függetlenül). Ki szervizeli a hadifelszerelést? Honnan van hozzá szaktudása? Melyik kikötőbe érkezik az utánpótlás? Milyen fennhatóságú hajó hozza? Mely cég bérli a hajót stb stb stb...és sorolhatnánk tovább !
Ha még létezne egyetlen újságíró(újság) az egy hét alatt lerántaná a leplet erről a szatíráról.
 
-Honnan volt filmes szakemberük a propagandavideóikhoz? Ki készítette azokat (NAGYON professzionális filmekről beszélünk)...n+1 helyen sántít a történet.
A valódi kérdés most  az, hogy ezt miért nem látják az emberek! Nos ez az árnyék valódi sikere!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.