Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 21., péntek

Tudod ki kémkedik utánad ?

 A "Tűzróka" megmutatja !

Nem is gondolnánk, hány oldal les ránk, amikor felkeresünk egy-egyet közülük. A Lightbeam nevű Firefox-kiegészítő éppen arra hivatott, hogy megmutassa, kik kíváncsiskodnak utánunk, akár a tudtunkkal, akár anélkül. A kiegészítő letöltése után felkerül az ikonja az eszköztárba, s ha munkára akarjuk fogni, egyszerűen kattintsunk rá, miután felléptünk egy oldalra. Egy szép interaktív grafikon mutatja a meglátogatott honlapokat, a hozzájuk kapcsolódó oldalakat, amelyek „sütiket” használnak, és azt, hogy miként is kapcsolódnak egymáshoz ezek az oldalak. Bármelyikre kattintunk közülük, megláthatjuk, hogy hol vannak a szervereik. 
A legszebb az egészben, hogy bármelyik oldalt blokkolhatjuk, kikapcsolhatjuk a követést. Ha előnyben részesítjük az áttekinthetőséget, akár listás megjelenítést is kérhetünk a grafikon helyett. 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.