Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 23., szerda

"Harcosok" klubja ?


Verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi ( Fészek Művészklub) szórakozóhelynél. A történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Kiemelt Ügyek Főosztálya eljárást folytat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen (vajon kik is lehettek?) tettesek ellen. 

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövetők 2015. szeptember 20-án 0 óra 23 perckor egy Budapest VII., Kertész utcában található szórakozóhely előterében előzetes szóváltást követően bántalmazták a szórakozóhely biztonsági személyzetét, amely következtében négy személy megsérült. Az egyik támadónál egy gumilövedék kilövésére alkalmas fegyver is volt, amelyből több lövést adott le.
Azóta már két feltételezett elkövetőt elfogtak a rendőrök a többiek után még tart a nyomozás.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.