Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 20., vasárnap

Itt az önmegsemmisítő üzenet !

Ha ezzel küld emailt, biztos lehet benne, hogy nem lesz nyoma az üzenetnek, ugyanis a címzett épphogy elolvassa, már törlődik is.
Bizalmas információt szeretne küldeni ismerősének? Titkos adatokat osztana meg kollégájával? 

Vagy csak be szeretne olvasni a főnökének és azt szeretné, hogy ennek ne legyen nyoma? 
Ha a válasz igen, akkor a Chrome böngészőt és Gmailt használók számára van egy jó hírem: a Snapmail bővítménnyel ez lehetséges, méghozzá elég egyszerűen.

Ha letölti a kiegészítőt, a Gmailben a küldés gomb mellett megjelenik a Snapmail lehetőség is. Ha erre kattint, akkor az üzenete egy link formájában jut el a címzetthez. Ha a címzett a linkre kattint, a bizalmas üzenet felett lát egy visszaszámlálót, ugyanis 60 másodperce van elolvasni az e-mailt, az idő lejárta után az üzenet automatikusan törlődik. A szolgáltatás a kizárólag szöveges üzenetekkel működik, fájlokat nem lehet csatolni.
Ha nem (csak) Gmaillel szeretne önmegsemmisítő üzeneteket küldeni és/vagy nem Chrome-ot használ, akkor ezt  Windows, OS X és Linux Ios Android operációs rendszereket használó számítógépekre is ingyen letölthető  a szolgáltatás.
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.