Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 21., hétfő

Ki lesz a "Király" ?

A ma reggeli TV2 Mokka műsorában "ügyesen" titkolózott Király Viktor, akit köt a szerződése-mondta, és ezért nem beszélhet a szerepléséről az amerikai Voice műsorban. Aztán jött ez a kimondhatatlan nevű  Vujity Tvrtko.


 Ő pedig kimondta azt, amit azért mindannyian sejtünk: Király Viktor nem véletlenül kapott szerződést, amely szigorúan tilt mindenfajta nyilatkozatot.
„Nem nagyon tudok tiszta vizet önteni a pohárba, mert ha túl sokat mondanék, túl sokat árulnék el és, ezt nem szabad” – mondta Király Viktor.
Vujity Tvrtko viszont annyit mondott, hogy a gratulációkból és a klipből sok mindenre lehet következtetni. „Gondolom, nem válaszolhatsz, viszont én meg gondolkodhatok.”

Tvrtko szerint az NBC nem véletlenül tette be Király Viktort a Voice reklámjába, ha kiesne, nyilván nem ő került volna oda. (Ezzel azt mondta, hogy a dolog már előre el van döntve, amin persze nem nagyon lehet csodálkozni, amit a fenti kép is bizonyít. Igaz, hogy itt még"csak" kalap van a fején.  -a szerk.) 
Király Viktor szerint ez azért nem egészen így van, bár nem zárta ki a külföldi karriert,- szerintem  pedig neki Amerika nem külföld- mint mondta, optimista alkat, és az édesapjával már beszéltek a részletekről. (A teljes videót itt megnézheted !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.