Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 26., szombat

Megjelent Európában az ingyenes mobilszolgáltatás !

A FreedomPop az Egyesült Királyságban is elérhetővé vált, ezt további országok követik. A tavasz folyamán volt hír arról, hogy az Egyesült Államokban évekkel ezelőtt elrajtolt, magát teljesen ingyenesnek hirdető mobilszolgáltató Európában is tervezi a megjelenést, erre pedig most sor is került, mégpedig a korábban is emlegetett brit rajt révén. 
A cég további országokban is felbukkanna, az ajánlat először 7, majd pedig (2017-ig) 20 államban lenne elérhető.

A hivatalos bejelentésből kiderül, hogy nem sokat változott az eredeti elképzelés, hiszen míg a tengerentúlon az 500 számít a bűvös számnak, ezt az Egyesült Királyságban 200-ra csökkentik. Ennek megfelelően a havidíj befizetése alól azon brit felhasználók mentesülnek, akik legfeljebb 200 percet, 200 szöveges üzenetet, illetve 200 MB adatot használnak fel, ehhez azonban (természetesen) a cég által kínált SIM-kártya beszerzésére, valamint egy csekélyke aktivációs összeg befizetésére lesz szükség. 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.