Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 26., szombat

Nem kapott cigarettát egy "fiatal fiú" Debrecenben...

 A kép "csak" illusztráció
A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 25-én 21 óra körül Debrecenben, a Hatvan utcán sétált egy férfi, amikor egy "fiatal fiú" leszólította és cigarettát kért tőle. A 39 éves férfinél nem volt cigaretta, ezét nem tudott adni. Az ismeretlen "fiú" ekkor ököllel, nagy erővel arcon ütötte a sértettet, aki a földre esett. A támadó ezt követően távozott. 

A sértett a bántalmazásról bejelentést tett a rendőrségre, amelyet követően a helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak a férfihez, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A járőrök a 20 éves támadót az utcában található egyik bolt előtt elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. 
A nyomozók M. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. 
A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Norbert ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt folytatja a nyomozást. 
Police.hu  forrás.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.