Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 23., szerda

Sámsonkert a „haladás útján"


"Üdvözletem,
Szerény (sajnos) Sámsonkerti lakosként, írnék egy levelet, miszerint reggel egyik utam során nem tudtam haladni a Nyiczki utcán (ha jól írom) mivel hatalmas törmelékkupac volt leborítva az út közepére. Ugyanis napi szinten bejárom a várost és a kertet is így későbbi órák folyamán láttam hogy beledolgozzák a törmeléket az útba.
Gondolom a szép nagy 1-5kg-os kövek jót tesznek az autónak, illetve a gyerekeknek is, meg hogy macskakő helyett macsk*kis, mert ez a törmelék nem tudom honnan, de nagyon büdös volt, a lehúzott ablak mellett, és a legfontosabb; szakemberek helyett (munkateremtés) természetesen közmunkásokkal végezték a munkát !

 (Bele sem akarok menni miért nem a főutcában van kezdeményezés vagy a legtöbbet használt Szűcs utca másik részén, és miért a legkisebb úton?)

Már látom is a "hírlapot" (vagy az újságot) "Útfelújítás több helyen"!
Véleményem: Ingyen törmelék (vidd 'má innen) -> elhozzuk -> közmunkás -> bedolgozza -> "út"(vagy mi) -> mi meg... befoghatjuk, sőt tapsikolhatunk, de "rendes "képviselőink vannak, gondolnak ránk !
  T.L. s.kerti. lakos."
Tisztelt olvasónk, köszönjük a levelet, várjuk ezután is véleményét. 
Üdvözlettel a magazinunk nevében; Barta Péter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.