Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 8., kedd

Totál "szívás" !

Elutasította a bíróság annak a fehér leszbikus nőnek a keresetét, aki fekete kislányt szült. Egy spermabankot perelt be.

A The Washington Post című amerikai napilap szerint a nő, Jennifer Cramblett mesterséges megtermékenyítésen esett át. A gyerek már hároméves. Az anya a spermabankot egyebek mellett azzal vádolta, hogy megszegte garanciális kötelezettségeit, és 50 ezer dollár kártérítést követelt. 
Az Illinois állambeli DuPage megyei illetékes bíró elutasította a panaszt. A nő azonban újrafogalmazhatja azt, gondatlansággal vádolva a spermabankot. Az anya azt mondta, hogy nagyon szereti a lányát. 
Azért ment bíróságra, mert az intézmény hibája neki és "partnernőjének" stresszt, fájdalmat okozott, ráadásul orvosi költségeik is keletkeztek – olvasható a cikkben. Azt mondta: nem voltak arra felkészülve, hogy "afroamerikai" gyereket neveljenek. "Az is lehetséges, hogy a közösség, amelyben élünk, nem fogad el más etnikai származású gyereket" – állította. Forrás itt.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.