Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 13., kedd

A Halál videója

Drogozz nyugodtan, a mennyország-vagy a pokol-rád vár ! Lehetne ez is a címe ennek a posztnak.

Rettenetes videót tett közzé a sussexi rendőrség. A felvétel egy autóban készült, két fiatal fiú halálának pillanatait mutatja be.
A 21 éves Michael Owen és 20 éves barátja, Kyle Careford azonnal szörnyethalt, amikor utóbbi által vezetett kocsi felborult és a templom falának csapódott Crowboroughban. Careford jogosítvány nélkül vezetett, mindketten gyógyszerek és illegális drogok hatása alatt voltak.

A felvételt Owen készítette, az ő telefonjából mentették ki a videót a tragédia másnapján. A rendőrség a hozzátartozók jóváhagyásával hozta nyilvánosságra a megrázó képeket; sőt a rokonok kifejezetten kérték a felvétel publikálását, hogy minél többen láthassák, hátha a videó láttán tudatosodik a felelőtlen fiatalokban, milyen következményei lehetnek tetteiknek!

 Youtube forrás
Barta P.

1 megjegyzés:

  1. Elrettentő példa, drogosoknak? Ezek az angolok tényleg nem tudják, mi az a drogos állapot?
    A nem drogos állapotban lévőket fölösleges figyelmeztetni, a beszívottakat pedig nem lehet. Ennek belátásához 50-es IQ is elég.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.