Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 22., csütörtök

Hogyan történt ?

Ugye majdnem mindenki ismeri az N1 TV azóta kirúgott operatőrének László Petrának az esetét a szíriai futballtréner felrúgásáról. Azt is sokan tudhatják, hogy az Iszlám csoporttól kapott életveszélyes fenyegetést és mint ahogyan Kisberk Szabolcs az N1 TV főszerkesztője írta mindezt az interneten, vérdíjat tűztek ki a fejére.
Annak idején szinte minden sajtóorgánum világgá kürtölte az eseményt videóval alátámasztva, és elhatárolódva, mélyen megvetve a cselekményt.

Viszont most találtam a Youtube-on ezt a felvételt amit eddig egyetlen média sem hozott le és arra sem méltatva a közvéleményt, hogy ismerje meg az összes létező bizonyítékot az operatőr ellen, vagy mellette.
Most itt megnézheti a kedves olvasó a videót és döntse mindenki el annak valóságtartalmát !


Ezen a videón  egyértelműen hallható:
Amikor a férfi felkelt, azt kiabálja: "Suck that dick, cop!" azaz Kapd be a f... om, zsaru!-No meg a más szögben készült felvétel szerint kb.1 m-re állt a bevándorlótól a felbukás pillanatában. 
Érdekes.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.