Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 16., péntek

Hol a helyed Magyarország ?

"Ma reggel robbant a hír, hogy a bolgár-török határon lelőttek egy afgán migránst. Az Unió vezetői kiállnak Bulgária mellett. Emlékeznek, mi mit kaptunk Röszke után? Ha ön is azt hitte, hogy a gyomorforgató kettős mércét már nem lehet tovább fokozni - akkor nagyot tévedett."


"A hatóságok hivatalos verziója szerint egy nagyobb illegális határátlépő csoportot vett üldözőbe három rendőr. A migránsok egy híd alá menekültek be, ahol mintegy negyven-ötven ember gyűlt össze, akik szervezetten ellenálltak az intézkedésnek
Az egyik egyenruhás ekkor állítása szerint nem célzott, figyelmeztető lövést adott le. Ám a golyó gellert kapott a hídon, és a nyaka hátulján találta el egy huszonöt éves afgán férfit, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.

Már néhány órával az esemény után állt a sajtó elé Jean-Calude Juncker az Európai Bizottság, és Donald Tusk az Európai Tanács elnöke, hogy kiálljon Bulgária mellett. Nem követelt vizsgálatot, nem fenyegetett kizárással !
Nem, nem egyszerűen nyugtázták, hogy ez történt, sajnáljuk, lapozzunk.
Az Európai Bizottság elnöke konkrétan azt mondta: Bulgáriával vagyunk !... "
A folytatás itt olvasható tovább, amely érdekes megállapítást tesz, jogosan !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.