Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 14., szerda

Már nemcsak Amerika a korlátlan lehetőségek hazája...

... na persze nem mindenkinek !

  Több hónapos tárgyalások után aláírta a TV2 megvételéről szóló szerződést Andy Vajna kormánybiztos – értesült a Figyelő.
 Az adásvételt még a héten bejelentik a TV2 dolgozóinak.

A hetilap úgy tudja, hogy Andy Vajna több mint 20 milliárd forintot fizetett a második legnagyobb tévétársaságért, az összeg nagyobb részét hitelből teremtett elő. A tranzakciót még a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia, de az állami szerv várhatóan nem fog akadékoskodni az ügylet miatt.

A TV2 megvételével egy újabb kormányközeli médiabirodalom épül fel. Az eddig veszteségesen működő tévéadó Andy Vajnával nyereséges lehet, ha elhalmozzák állami hirdetésekkel sok milliárd forint értékben. Erre minden esély megvan, mivel Andy Vajna barátja, Rogán Antal lesz a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, amely az állami hirdetések felett rendelkezik, és évente 25 milliárd forint elhelyezéséről dönthet.
(Az egykori filmproducerrel már kivételezett a kormány. Neki ítélték a fővárosi kaszinókoncessziót, vagyis csak neki lehet kaszinója Budapesten. Egy törvénymódosítással visszakapta a koncessziós díjat is, levonhatja ugyanis a játékadóval, így több mint 3 milliárd forinttal több maradhat a zsebében. Rá­adásul a parlament nyáron az online szerencsejátékokra is kiterjesztette Vajna koncesszióját.)-írja a Blikk
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.