Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 30., péntek

Mi lenne ha, egy "baráti" állam...

...megtámadná Magyarországot ?
És a képzelt hír :
"Ma hajnalban ezer harckocsi gördült át a határon, 500 önjáró löveg támogatása mellett, hatalmas tűzerővel, percenként 2000 gránátot lőve földbe gyalulva mindent, törnek előre!"

(De remélhetőleg ez nem fog bekövetkezni és csak utópia marad !)


Azért  gondolkozzunk el, hogyan közölné az eseményt  a fősodratú média !

- Az MTA metallurgiai szakértői örömmel üdvözölték, hogy 50 000 tonna kiváló minőségű króm-vanádiumacél érkezett az országba.

- Az MTA infrastrukturális szakértői örömmel konstatálnák, hogy hamarosan teljesen új közúti, vasúti és energetikai rendszer kialakítása fog elkezdődőn Magyarország területén, a régit meg bontani  se kell. 

- Az MTA környezetvédői örülnének, mert az ország jelentős részén megszűnt minden közúti járműforgalom, mindössze 1500 db dízel nehéz gép tevékenykedik a szokásos 20-40 ezer helyett. 

- Az MTA népesedéskutatói kifejezték tetszésüket, hogy ahol ezek átvonultak, ott nagymértékben javultak a halálozási mutatók, mert nem maradt életben senki, ergo, utána már nincs halálozás.

- Az MTA meteorológusai örülnek, mert e levegőbe került sok korom miatt véget ér az aszály, esni fog az eső a rengeteg  lőporfüsttől....
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.