Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 5., hétfő

Olvasói levél

 Egy nagyon érdekes és talán mondhatjuk, nagyon elkeseredett emailt kaptunk olvasónktól azzal a kéréssel, hogyha úgy látjuk jónak meg is oszthatjuk.
  "December 12.-én lesz 22 éve hogy meghalt Antall József miniszterelnök. Soha nem politizáltam (a KISZ-ből is kizártak), de már akkor is ösztönösen éreztem, hogy a Magyarság egyik tönkretevője távozott. Mint embert sajnáltam, de mint politikust...

Lehet vitatkozni, hogy ez szándékos-valamilyen háttérhatalmi nyomásra, avagy tudatlanul történt,- de úgy gondolom, azóta sokak számára világos, hogy a jövőnk azokban az években dőlt el. 
Most már világosan látszik, hogy minden intézkedés az egyszerű emberek ellenében történt. 
A korábbi rendszerben hatalmon lévők egyszerűen átmentették a hatalmukat és óriási vagyonokat kapartak -magánosítottak- össze maguknak, ill. különböző előnyök (anyagiak) fejében helyzetbe hozták a külföldi tőkét. Az apáink és nagyapáink véráldozata (háborúk) nyomán megteremtett vagyont "kótyavetyéltek el". A létező TSZ-k, és az azokra épülő feldolgozó ipar (konzervgyár, hűtőházak) létét szüntették meg egy pillanat alatt, ezzel több százezer család megélhetését tették lehetetlenné. 
Az Uniós csatakozás már csak a  kegyelem döfés volt, - többek között -  a  cukoripar megszüntetésével. Mit kaptunk cserébe? Szabadon mehetünk ki az Unió országaiba - minimálbérért dolgozni - mint "rabszolgák". Cserébe az Unió megkapta piacként az országot.
Úgy gondolom a Magyarság legnagyobb szégyene, hogy egy kiváló mezőgazdasági adottságokkal, (termőfölddel) rendelkező ország külföldről szerzi be az élelmiszereket. 

 Nagyon hosszú ideig tépelődtem, hogyan is legyen, de végül döntöttem a nejemmel egyetértésben. Január 2.-án sajnos elhagyom Magyarországot ! Már sok mindenünket pénzzé tettem és addig még felszámolok magam mögött minden mást.
Nem vagyok büszke rá, de a gyerekeimet is arra buzdítom, hogy az országon kívül próbáljanak szerencsét.
Amíg az országot olyan emberek képviselik/vezetik akik a saját és ismerőseik zsebére kihasználják az egyszerű embereket, addig ebben az országban nem vagyok hajlandó élni, és az adóimmal őket támogatni! 
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 34 évben becsületesen dolgoztam és adóztam, és kiszolgáltam olyan rendszereket amik nem fogják tudni biztosítani a nyugdíjamat. Még van 13 évem, ami alatt új életet kezdhetek, és a múlt csak egy rossz emlék marad....
P. Ferenc"
Megosztotta:Barta Péter

1 megjegyzés:

  1. Mondjuk én vitáznék azzal hogy "a jövőnk azokban az években dőlt el", a mostani években már nem is tagadnak, mellébeszélnek, és MILLIÁRDOS! lopások mennek, régen-ma is loptak, de régen még a kicsi ember is eltett ezt azt.. ma?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.