Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 5., hétfő

Sztárban... "sztár", avagy egy "karrier" története ?

 A TV2-t nézhettük vasárnap este a Sztárba Sztár című "sztárokat" felvonultató "szórakoztató" műsort ahol Bebe kiesése után sokan felháborodottan írtak a TV2 Sztárban sztár közösségi oldalára, mondván, hogy Csobot Adél sokkal gyengébben szerepelt, mégis szándékosan bent tartották a műsorban.

fotó/internet
Ha a mostani történet ismerősnek tűnik, akkor nem véletlen, mert Csobot Adélról nem először állítják, hogy megbundázta a versenyt, és szándékosan tartják bent a szerkesztők.
Az "énekesnő" annak idején az X-Faktorban is megkapta a magáét a nézőktől, akik Csobot Adél stílusát, hangját és viselkedését is kritizálták.

Mert emlékezzünk csak az X Faktorra, ahol a selejtezőben minősíthetetlenül hamisan énekelt - ki is esett - de a zsűri kivételt tett és a szabályokat példátlan módon áthágva bejuttatta a "villa" középdöntőbe?! 
Akkor gyorsan "szerelembe esett" egy sráccal, aki saját jogán ment tovább, hogy addig is róla szóljanak a hírek. 
Az azóta eltűnt srác kiesett és döntőben már Istenes Bencével létesített felvállaltan intim kapcsolatot, aki közben a műsorvezetője volt annak az X Faktornak, ahol Csobot versenyző volt. Ez aztán teljesen korrekt volt ? Malek Miklós valószínűleg azért hagyta ott a műsort, mert olyan versenyzőt kellett favorizálni, aki azt nem érdemelte. 
Azóta mi is történt Csobottal ? 
 Lefogyott, meghízott, nyaralt, szelfizett, hajszínt váltott... és sokat terpesztett. Ennyit a "sztárságról ! Most "műsorvezető" a Fem3-mon".

Barta P.

1 megjegyzés:

  1. "Sámsonkerti Rettenetes "2015. október 9. 11:40

    Ha már énekelni nem tud, de "terpeszteni " annál inkább, csak szerepelhessen !
    Miért olyan ismerős nekem ez a szituáció a szűkebb politikai környezetünkben is ?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.