Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 15., csütörtök

Újabb fejlemény a "Győzike" ügyben !

Mint azt már korábban írtuk, Gáspár Győző a közösségi oldalán durván lerasszistázta az autókölcsönző igazgatóját mert nem adott neki autót- mondván "zsidóknak cigányoknak nem adok!"
Most azonban kiderült, hogy valaki nem mond igazat, -olvasható a ripost.hu oldalán.
A honlap szerkesztője azonban telefonon elérte a szóban forgó autókölcsönző igazgatóját, Újfalussy Márkot, aki teljes mértékben elutasította a vádakat, sőt nevetségesnek tartotta őket. Méghozzá a vallási hovatartozása miatt.

 Félig zsidó vagyok, tehát így eléggé valószínűtlen, hogy nem szolgálok ki cigányokat és zsidókat. Győzi kicsit elhamarkodta ezt a kiírást, hiszen én abszolút nem vagyok rasszista.
 Az üzletember elmondta, alapvetően nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni, hiszen mint komoly cégvezető, van ennél jobb dolga is. Annyit azért elárult, hogy ez egész egyszerűen csak egy kisstílű bosszúhadjárat a showman részéről.

 Győző megkeresett minket, de elképesztő feltételeket szabott, hiszen számla nélkül akarta elvinni a kocsit, mire megmondtam neki, hogy ez nem lehetséges.
"Ezután írta meg ezt a posztot, amit még elnézek neki, de ha tovább folytatja a rágalmazást, jogi útra terelem a dolgot" - árulta el a cég igazgatója, majd hozzátette, ha Győző nem áll le a vádaskodással az ország összes autókölcsönzőjéből kitiltatja- írja a ripost.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.