Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 13., kedd

„Zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót” !

"18 éves pályafutásom során ilyen primitív, kétszínű, nyálas emberrel még nem találkoztam, és kérdezem, hogy lehet egy ilyen ember igazgató?"  – fakadt ki közösségi oldalán Gáspár Győző (41), aki az egyik autókölcsönző cég vezetőjének fényképét is mellékelte a súlyos vádhoz, miszerint a férfi állítólag fajgyűlölettel indokolta meg, amiért a korábban megbeszéltekkel ellentétben, mégsem adott bérbe autót az egykori valóságshow - "sztárnak".

 "...A mai napon, mikor az autó átvétele vált esedékessé, közölte velem, hogy „zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót. Felháborító hogy ilyen emberek élnek ebben az országban! 
És Ő ilyen aljas, sunyi, és gyáva, és ezek szerint mindig utólag közli csak az ügyfeleivel, hogy mennyire utálja őket, csak azért mert más a vallása, vagy a bőre színe! 
Eddig is tudta hogy nem vagyok Kínai vagy Olasz gyerek, (ez bizony így van) tudta pontosan hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb! (Mert ugye a szerénység az nem az ő tulajdonsága, akármilyen "nagy" is !-a szerk.)
Kívánom neked Ú. M., hogy verjen meg téged a jó Isten"  – idézte fel Győzike, akit az eset nagyon dühített,-olvasható a Blikk honlapján.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.