Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 10., kedd

A hosszú élet titka !

2009-ben Szibériában egy 3,5 millió éves baktériumtörzset fedeztek fel. Egy egész életképes telepet találtak, mely a jégbe fagyva vészelte át a pliocén kor óta eltelt hosszú időt. A globális felmelegedésnek (?) köszönhetően az ősorganizmus most kiolvadt és újraéledt.

 Anatolij Brouchkov, a Moszkvai Állami Egyetem tanszékvezető professzora elsők között találkozott az ősbaktériummal. Éveken keresztül tanulmányozta: legyeken és egereken is tesztelte a hatását. Az összes kísérlet ugyanazt az eredményt mutatta. A tesztállatok immunrendszere megerősödött és fizikai teljesítőképességük megnőtt.A tudósnak nem kellett több: a legnagyobb titokban beinjekciózta magának a ősbaktériumot.

És szerinte az "injekció óta, 2 éve egyszer sem voltam beteg, előtte rendszeresen terített le ilyen-olyan nyavalya. Mióta beadtam magamnak a koktélt, megnőtt a munkabírásom. Képes vagyok akár 12 órát is egyhuzamban dolgozni. ”
A Szibériában élő emberek azért élnek meg szép kort, mert az ivóvízzel együtt fogyasztják az ősbaktériumot- mondta a professzor.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.