Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 25., szerda

A "törvény" a bűnözőt védi !

Rabosították a 66 éves idős bácsit, mert megvédte feleségét a támadóitól !

 Fotó; hir.ma
Továbbra is várja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség azoknak a tanúknak a jelentkezését, akik látták, ahogy Miskolcon, a 9-es busz végállomásánál valaki bántalmazott egy 63 éves nőt, és azt, ahogyan egy 66 éves férfi érkezik a felesége segítségére, és a kerítésnek nyomja a támadót.

Az eset után ugyanis a 66 éves férfit vitték be a rendőrségre garázdaság és könnyű testi sértés miatt - írja a Vasárnapi Blikk szombaton megjelent számára hivatkozva a hir.ma.
Egy tanúvallomás miatt az idős házaspárból lett gyanúsított: egy férfi az autójából csak annyit látott, hogy egy nyugdíjas férfi a kerítésnek szorít valakit, ezért hívta a rendőröket.
Az idős házaspár, Józsi bácsi és Erzsi néni a lap szerint azóta megjárta az őrszobát, rabosították őket, sőt, már az egész környék "a rettegett garázdáról" beszél.

"Amikor láttam, hogy valaki bántja Erzsikémet, azonnal odasiettem, megragadtam az illetőt, a kerítéshez szorítottam, és azt mondtam neki, velem kekeckedjen, ne egy védtelen nővel. Ezután a férfi elment nagy fenyegetőzések közepette" - mesélte a 66 éves gyanúsított, aki egyébként elmondása szerint ismerte a támadót: ő volt az egyetlen az utcában, aki valamiért sosem fogadta a köszönését. A házaspár az eset után ügyvédet fogadott.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.