Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 13., péntek

DiCaprio a fiúkat szereti ?

Akkor most igaz , vagy sem a címben szereplő kérdés, ami a Best szerint Hollywood legjobban őrzött titka ??


A Best magazin egy amerikai bulvárlapra hivatkozva számol be arról a megdöbbentő hollywoodi pletykáról, hogy a héten 41. születésnapját betöltött Leonardo DiCaprio kettős életet él és valójában egy férfit szeret. Az illető nem más, mint Lukas Haas, aki többször is feltűnt már az olyan kasszasikerek, mint a Wall Street farkasa, a Tégla vagy a Titanicban szereplő sztár oldalán.
Haas elkíséri sporteseményekre Leonadro DiCapriót, de a lesifotósok akkor is kiszúrták, amikor a színész valamelyik barátnőjét, Toni Garrnt, vagy Bar Rafaelit vitte vacsorázni.

Igaz, hogy nagyon sok lánnyal mutatkozik, de "A lányok szigorú titoktartási szerződést írnak alá és csak a külvilág előtt reprezentálnak Leo mellett. Otthon a négy fal között nincs szerepük" – mondta egy bennfentes az amerikai bulvárlapnak. 

A Best cikke szerint a színész Lukas Haasszal él együtt, összeköltöztek és nemrég a pénzes Leonardo DiCaprio a többségben melegek lakta Palm Springsben vásárolt házat. A pletyka, hogy a két férfi között több van barátságnál nem először vetődik fel, de a Wall Street farkas Leonardo DiCaprio mindig tagadta, hogy bármi is lenne köztük.
Szerinte:
"Ha férfival megyek szórakozni, azt mondják meleg vagyok, ha nővel, azt mondják, hogy a barátnőm és csalom azt akivel éppen vagyok. Sosem hiszik el, hogy ők egyszerűen csak  a barátaim" - mondta egyszer nevetve Leonardo DiCaprio egy talk showban.
A színész karrierjének kezdetén nyílt titok volt, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ám miután DiCaprio nők millióinak kedvence lett a menedzsmentje hallani sem akar arról, hogy kiderüljön a színész mássága.
Igaz e vagy sem, mindenki maga döntse el...
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.