Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 12., csütörtök

Eladó az egész világ !

A tegnapi napon a Kormány beismerte, hogy a Jobbiknak végig igaza volt és külföldiek számára is lehetőséget teremt a földvásárlásra Fidesz földtörvénye.


"Álláspontunk szerint csak nemzeti önfeladásként lehet értelmezni Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által aláírt rendelet, hiszen a kedden megjelent és a mai nappal hatályosult 1792/2015-ös kormányhatározat úgy módosítja a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez (NFA) tartozó földek árverését szabályozó passzust, hogy kikerül a szövegből a "magyar állampolgárságú" kitétel és valamennyi uniós tagállam polgára jogosult lesz a földszerzésre."-írja a képviselő.
A sajtó megkeresésére nem is tagadta sem a kormány illetékese, sem az agrárkamara elnöke, hogy ez bizony azt eredményezheti, hogy külföldiek kezébe kerülhet a hétfőn induló liciteken az állami föld.

A Jobbik felszólítja a Kormányt, hogy azonnal állítsa le az állami földek privatizációját és vonja vissza a külföldiek földszerzését engedélyező módosító kormányhatározatot! 
Amennyiben ezt nem teszi meg, azzal azt is beismerik, hogy a Fidesznek fontosabb a saját földesurai és a külföldiek kiszolgálása, mint a magyar föld magyar kézben tartása, vagyis a magyar emberek érdeke !
 Magyar Zoltán országgyűlési képviselő.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.