Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 9., hétfő

"Felismeri ezt a négy gazembert?"...

..írja a civishír

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri. 2015. október 6-án 13 óra körül négy ismeretlen személy Kossuth téren egy nő elvesztett táskáját megtalálta és az abban lévő bankkártyával, több alkalommal jogosulatlanul vásárolt.
A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy személyről a Hatvan utcában található, illetve egy, a Piac utcában található Nemzeti Dohánybolt kamerája felvételt készített.

 (Fotó: police.hu)
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat és nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli !
(Egy megjegyzésem lenne a képhez ! Az én szemem rossz, vagy a világítás nem megfelelő a felvételen,  de mintha nagyon "sötétek" lennének az elkövetők rajta ! Vagy talán ez az elkövetők "természetes" színe? )
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.