Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 9., hétfő

Miért ? Miért...miért ! Csak !

Nincs kizárva, hogy a roamingdíj EU által tervezett kivezetése miatt a szolgáltatók emelni fogják a belföldi hívások tarifáját. A későbbiekben ugyanis nem lesz különbség a belföldi, illetve a külföldről például Magyarországra irányuló hívások percdíjában-írja az origó.
 A tarifaemelésre elméletileg lehetőségük is lesz a cégeknek, hiszen nincsen érvényben ezt akadályozó szabályozás!

 A szolgáltatók saját üzletpolitikai stratégiájuk alapján döntik el – a szabad piaci verseny elveinek tiszteletben tartása mellett– azt, hogy emelik-e saját tarifáikat. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak nincs felhatalmazása a szolgáltatók üzleti döntéseinek vizsgálatára.
(Ez így teljesen normálisnak is hangzana ha nem tudnánk a miérteket...de nézzünk csak körbe Európába ! 
Ne menjünk messzire csak ide a szomszédba Ausztriába: például a Drei-nél 3Gb internet, 1000 perc 1000sms + 400 perc bármely eu országba 18 euro (és ez nem előfizetéses) ... ennek fényében az amúgy is sokkal drágább mobilozást Magyarországon  meg kell emelni?  
Milyen érdekes, amíg nem voltak különadók, minden évben csökkentek az árak (telefon, tv, internet, banki költségek), mióta különadó van, minden évben nőnek ! 
És vajon hová tűnik el az extraprofit? Ha erre lenne válasz -de nincs és nem is várható- azonnal le lehetne csukni néhány embert hazaárulásért.-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.