Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 17., kedd

Tenni kell ellene, míg nem késő !

Az "újkori bevándorlás" kapcsán merült fel bennem az alábbi -talán már közhelynek mondható- örök igazság, hogy a fiatalok olyanok lesznek, amilyenné nevelik őket. 
Anyósom jelentette ki a jó múltkorában: nem csodálom, hogy ennyi neveletlen, fegyelmezetlen, "viselkedészavaros" gyerek van, mert már szülők azok, akik 20-25 évvel ezelőtt ugyanilyen neveletlen kölykök voltak.

Agyhalott willkommenskultur-aktivisták. Bolond, nemnormális migránssimogatók. Örömmel csápoló punkok. Viháncoló gyerekek a ratyifelvonulásokon. Gondolja bárki is, hogy MAGUKTÓL ilyenek?
Ez a "nevelés" (pontosabban a konzumidiótává idomítás) hatása, majdnemhogy csodája. 
Ezek a gyerekek egyszerűen felnőttek egy olyan világban 16-20-24 év alatt, ahol még a huszonöt éves is gyerek (az én koromban 18 évesen illett felnőttnek lenni), be se tudnak ágyazni, egy rántottát nem tudnak megcsinálni. 
Az iskola (nulla elvárásokkal), a sajtó, a környezet, az elektronikus média, a "mások" mind-mind arra idomították őket, amivé lettek: engedelmes konzumidiótává, akinek ciki a tavalyi ájfon, de nem ciki nem ismerni Goethét, tökgáz a nemtrendi ruci, de nem tökgáz így beszélni. 
Nem tudják megkülönböztetni a hatoscsavart a varjútól, nem értenek semmihez, azt se tudják, mi a különbség a volt meg az amper között, de nekik ez "nem is fontos". A fontos, hogy igyon, szívjon, szexeljen és jól érezze magát, és kanyar nélkül higgyen el mindent, amit az ügyeletes zselézett partiarc mond (nyekeg) neki a viva tévében.

Ha a tök cuki Bochkor Gabi azt mondja, hogy fúj, nem kell magyar állampolgárság a határon túli magyaroknak, akkor az úgy van, ha a töktrendi 444 azt írja, hogy aki "bevándorlóellenes" meg "idegengyűlölő", az fúj, akkor ...minek is gondolkodni? Gondolkodni fárasztó és nem trendi. Minek, ha jobban tudja a megmondóember. Az ÉLET úgyis habostorta, csak tudni kell nyalni, mert buli van, hát bulizzunk.
Mikor pedig bekopogtat az ablakon a valóvilág,  akkor hüppögve szétnéz (ha szerencséje van, és még él), majd megállapítja, hogy a rohadék "nácik" miatti félelmükben szegény ijedt rettegők ilyen eltérő kulturális viselkedését meg kell értenie....
Megkérdezem, nem mindannyiunk felelőssége, hogy a felnövekvő generáció, tisztelet a kivételeknek, idiótákból áll?  Ezért tegyünk róla, hogy ne így legyen , amíg nem késő !
 Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.