Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 4., szerda

"Torrentezik" a NAV ?

A 1st torrent  már több mint három hete szűnt meg működni, utána hamar elindultak a találgatások, hogy hardver probléma, vagy valami komolyabb jogi akadály miatt nem megy a tracker.
 Az index.hu kérdésére a NAV megerősítette, hogy tényleg ők állnak az akció mögött. Részleteket – ahogy általában – a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulnak el. A kérdés az, hogy ha már le van kapcsolva az oldal, még ki után akarnak nyomozni. Tulajdonosok, üzemeltetők, esetleg a top feltöltők?
Az egyetlen biztos hír a  facebookon idővonalán olvasható ! LINK
"Kedves felhasznalok
biztonsagi okokbol az oldal leallitasra kerult. Sajnos a navos razzia igaz, lefoglalasok is voltak. (remeljuk orgovanyi bela, tarsoly csaba es a tobbi ugy eseteben is hasonloan alaposan jarnak/jartak el...)
Kedves facebook minden informaciot kiad ilyen esetekben is, neveket, ip cimeket, maganbeszelgeteseket is...
(azért érdekes, hogy erre korábban nem jöttek rá a torrent oldal üzemeltetői, tudván ki a facebook tulaja !-a szerk.) a felhasznalokig nem tudnak eljutni, emiatt nem kell aggodni.
A temaval kapcsolatban tovabbi informaciokat itt nem fogunk kozolni, nem biztonsagos.
Kitartast!"
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.