Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 17., kedd

Van új a nap alatt ?

Szex szolgáltatás - Bár az egészségbiztosítás terhére még nem vehető igénybe, a cseh állam hallgatólagosan támogatja a „Kockázat nélküli boldogság” szervezet első pillantásra talán meghökkentőnek tűnő szolgáltatását, melynek keretében szexuális asszisztensek igyekeznek a fogyatékkal élőket testi örömökben részesíteni. Eddig öt nő  jelentkezett önkéntes segítőnek.


Valamennyien "tapasztaltak" az efféle munkában, ami a szervezet vezetője szerint nem annyira szexuális, mint inkább egészségügyi és szociális szolgáltatás. 
A szexasszisztensi munkakör a prostituáltak számára is új lehetőséget nyit: néhányuknak lehetővé teszi, hogy maguk mögött hagyják az utcát, a korosabbak megtalálják a helyüket – érvelnek a kezdeményezés pártfogói.
Csehországban a prostitúció nem bűncselekmény, bár nem is számít legális bevételforrásnak. A belügyminisztérium jogásza szerint a szigorú szabályok közt végzett szexuális asszisztensi szolgáltatás törvényes, bár kikötik, hogy mindazoknak, akik igénybe veszik, saját maguknak kell megszervezniük a randevút. Senki nem közvetíthet, mert az már kerítésnek minősülne.
A prágai nemzetközi szakmai konferencián elhangzott közlések szerint szexuális asszisztensi szolgálat már Svájcban, Németországban, Dániában, Belgiumban, Franciaországban, Ausztriában és Hollandiában is működik.
Forráshír itt !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.