Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 30., szerda

Hatvan év után ezt is megértük !

Január 4-től minden nap imádság, illetve tanítás hallható a Kossuth Rádióban, a törvényesen működő 27 egyházból 4 hallathatja igéjét.

A következő évtől a közmédia a hét minden napján megörvendezteti a hívőket, a reggeli Krónika után pár perccel jelentkező műsorban a négy történelmi egyház - a római katolikus, a református, az evangélikus, illetve a zsidó felekezet (történelmi egyház?) - egy-egy képviselője naponta osztja meg gondolatait a hallgatókkal.
Magyarországon törvényesen jelenleg 27 egyház működhet a baptistákon és a különböző ortodox keresztényeken át a budhistákig és az üdvhadseregig - ők nem kapnak műsoridőt a közmédiában.

A napi műsorszám alapja egy bibliai részlet, vagy egy igerészlet lesz, amelyet egy rövid ima, valamint tanítás követ. A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a vallási közösségek kultúrájának és értékeinek bemutatása, ápolása és gazdagítása - írja az MTVA közleménye.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.