Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 22., kedd

Kitüntették Hajdúsámson polgármesterét

Antal Szabolcs,-Hajdúsámson polgármestere- a 2015. évi közfoglalkoztatási programok végrehajtásában betöltött kiemelkedő szerepéért, a program innovatív, példaértékű megvalósításáért járó díjat kapta meg december 4-én a Belügyminisztériumtól. A díjat Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár adta át. 

Mint arról a Napló korábban már beszámolt, a településen 14 hektártól is nagyobb területen gazdálkodnak, 523-an dolgoznak a közfoglalkoztatásban. 
Közel 37 ezer tő uborkát gondoznak, futtatnak kordonra; a locsoláshoz csepegtető rendszert, víztartályokat helyeztek el.
 Mindezt egy korábban parlag területen valósították meg. Céljuk a növényeket minél nagyobb feldolgozottsági szinten értékesíteni, amihez hűtőház és feldolgozóüzem létesítését tervezik. Az uborka mellett zöldség, paprika, paradicsom, gyógynövény és málna termelésébe is kezdtek a mezőgazdasági programban,-írja a haon.hu.
sakema 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.