Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 4., péntek

Megcsináltuk...ezt is.

Eger polgármestere, Habis László személyesen adott át a városban egy illemhelyet, amelyből kilépve az ország egyik legszebb városrészlete tárul a megkönnyebbült emberek elé. A WC a helyi lap beszámolója szerint „a megújult térrendszer szívében található”
Public Toilett – ez a felirat is olvasható a nyilvános illemhelyen, amelyet csütörtökön sajtótájékoztató keretében adtak át hivatalosan – számol be a jeles eseményről a Heol.hu.

 Fotó: Korsós Viktor /heol.hu/

(Pedig ebből még nagy gondok is lehetnek, mert ha egy slozi nem "Nemzeti" akkor már nem is esik jól a "megkönnyebbülés" !)
  foto;internet
– Aki pedig a toilettet igénybe veszi, bizonyára olyan nyilvános helyre tér be, amelyből kilépve az ország egyik legszebb városrészlete tárul elé, hiszen a vécé az Eger-patakra és a Végvári vitézek terére nyílik – jegyezte meg az ünnepi esemény egyik résztvevője. -Nagy dolgok ezek, fogalmaz a lap.  A büszkeség "érthető".
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.