Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 7., hétfő

Miért lettünk ennyire érzéketlenek ?

 (Aki tudja a választ, ne habozzon írja meg nekünk ! Vajon az eset  egyedi, vagy esetleg országos jelenségről van szó ? )

Foto;internet /illusztráció/
Másfél óráig magatehetetlenül ült egy férfi a budapesti Lehet téri piacon. Senki nem segített neki, mert azt hitték részeg. Stroke-ja volt, még ki is rabolták. A Blikk azt írja, a nő, aki először odalépett segíteni, rögtön látta, hogy baj van.
„Édesapámmal mentünk a Lehelre. Ahogy felértünk a galériára, megpillantottam egy ötven-hatvan év közti férfit, olyan furcsán ült egy padon, hogy felfigyeltem rá.
Amikor közelebb léptem, láttam, hogy lefittyedt a szája, és szinte elfolyt az arcának az egyik fele. Odamentem az egyik söröző pultosához, és kérdeztem tőle, mi lehet az úrral. Ő azt mondta, biztos részeg” – mesélte.
„Visszamentem hozzá, megszólítottam, de semmi. Alkoholszaga nem volt. Azonnal tudtam, hogy nagy baj van. Értesítettem a rendőrséget és mentőket is” – tette hozzá.
Egy üzlet eladója azt mesélte, két nő (vajon kik is lehettek azok a "nők" ?) a férfi bakkártyájának a PIN kódját próbálta megtudni. A rendőrök a férfi bankkártyáját megtalálták, a lakáskulcsát azonban nem.
A két nőről úgy tudni, rendszeresen megfordulnak a csarnokban, időseket fosztanak ki.
„A járőrök biztonsági intézkedés keretében intézkedtek a személy egészségügyi ellátására. A rendőrség vizsgálja, hogy az esettel összefüggésben egyéb jogsértés megvalósult-e” – mondta a bulvárlapnak Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.