Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 11., péntek

Önkéntes szavazatszámláló voltam Hajdúsámsonban...

...címmel egy érdekes bejegyzés érkezett a "Vezet a kormánypárt" című posztunkra, amit úgy gondoltam talán érdemes megosztani itt a főoldalon !

A kép illusztráció

"Sajnos, sajnos, de nagyon sajnos a valóság az, hogy a szavazatra jogosult magyar állampolgárok többsége arra is lusta, hogy négy évente egyszer megemelje az ülepét, körbenézzen, hogy kire nem érdemes, kire érdemes szavazni és bebökje az X-et valamelyikre. Mert ez azért ki fog hatni az ő életére is előbb utóbb.
(Így volt ez Hajdúsámsonban is !)

Ezek után még a fele sem megy el,csak a "biztos szavazók", és abból is a 2/3 (persze a "hatalom" gyorsan bemódosította a szavazási jogszabályokat, hogy bruttósíthassa az eredményeit) ezekre voksol.

Sajnos ez a valóság. Mi sem hittük el, ameddig vagy tízszer át nem számoltuk közösen az eredményeket. És mindannyiszor ugyanaz az eredmény jött ki. És lásson mindenki csodát, bizony azt közölték a hivatalos eredmények is.
Ezek a szomorú tények. Ezekkel kár vitatkozni.

Ez a bruttósítási fagyi viszont hamar visszanyalhatna, ha nem 5 millió fotelpuffogó, struccpolitikus országa lennénk.
Tehát, aki azért nem megy el, "mert úgy is csalás",hát az....magára vessen!

Csak halkan jegyzem meg, hogy tőlünk nyugatabbra, ahol elviekben jobb életszínvonalon "döcög" az élet és sokan oda vágyakoznak emiatt.
Ott ez a bizonyos szavazási részvételi arány összehasonlíthatatlanul magasabb, mint itt, kis hazánkban.
Mert többen megemelik az ülepüket és elballagnak szavazni és többé, kevésbé "jobb" helyre böködik az X-eket..."
Barta P.

1 megjegyzés:

 1. Hogyan tovább ?2015. december 12. 10:30

  Félelmetes!!!!!! Az emberek nem képesek látni, hogy mi történik körülöttük!
  Sok embert egyáltalán nem érdekli még a saját sorsa sem. Nagyon sokan igyekszenek patkány módjára menekülni a süllyedő hajóról.
  Csak az a gond, hogy egy idő után nem lesz hová! De mit is lehetne csinálni most? Ezen el kéne gondolkozni és cselekedni, míg nem késő!
  Mert azért ne várjuk már, hogy a szánkba repüljön a sült galamb!

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.