Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 7., hétfő

Szerencse le...

Még mindig nem kifejezett kedvenc oldalam a nol.hu de meg kell mondjam, nagyon sok furcsaságra mutat rá a "Szerencse le"... című riport írásával.

A tény:
 Már három éve, hogy a kormány (nemzetbiztonsági kockázatokra és a szegények védelmére hivatkozva) betiltotta a teljes játékgépes szektort. /Ez nem egy szerencsés nap volt ezen vállalkozások számára !/ Ezzel 1200 kisebb vagy nagyobb vállalkozást nullázott le egy csapásra. Azóta csak az állami cégnél vagy a baráti kaszinókban lehet játszani.
 A riport:
A cikk szerzője találkozót szervezett egy volt játékautomatákat üzemeltető vállalkozás  tulajdonosával aki mindent részletesen elmondott,  annak idején hogyan is történtek a dolgok.

Volt kollégáival ma már úgy gondolják: egy csata vesztesei lettek, amely két erős kormánypárti politikus között zajlott. 
­Neveket nem mond, de emlékeztet: 2011-ben már drasztikusan megemelték a játékadójukat, sőt, sok százmillió forintos költséggel egy olyan informatikai rendszer létrehozását is vállalniuk kellett, amellyel távolról lett volna felügyelhető az összes automata. 
Úgy véli, erről derültek ki később erős magánérdekeltségek, s a kormánypárti politikus ellenlábasa borította a bilit a „legmagasabb" szinteken. 
Ennek következménye lett a statáriális intézkedés. Hogy városi legendáról van-e szó, ma már lehetetlen kideríteni... akit érdekel a teljes írást itt végigolvashatja. Nagyon érdekes és tanúságos történet.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.