Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 2., szerda

Szír bevándorlóba szerelmes a magyar (?) nő !

Leszbosz szigetén találkozhatott újra Zsohár Zsuzsanna a Migration Aid önkéntese, és szír menekült szerelme. Közösen terveznek új életet.

 

A szír Samer Alkaled és a magyar (állampolgárságú) Zsohár Zsuzsanna a migránsválság közepén talált egymásra. A nő korábban fordítóként dolgozott, ám úgy érezte, hogy segítenie kell a migránsoknak, ezért a Migration Aid önkéntese lett. A görögországi Leszbosz szigetén várta a szerelmét, a nagy találkozásról az Euronews készített riportot.

Samer a szíriai Aleppóból származik, egykor gyógyszerészként dolgozott a közel-keleti országban. 
Eddig Törökországban élt, ahol nem kapott letelepedési engedélyt, ezért döntött úgy, hogy inkább vállalja a kockázatos tengeri utat, és tovább utazik Európába.

"Ismerjük egymást egy ideje" – mondta Zsohár a Borsnak. Találkozásuk körülményeiről viszont nem kívánt mesélni. "Egyelőre nem tudjuk, mi lesz velünk, Európában szeretnénk letelepedni. Az is lehet, hogy el kell hagynom Magyarországot, ha Samer ott nem kapna letelepedési engedélyt." Úgy legyen !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.