Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 5., szombat

Vajon az ilyen "eltérő kultúrát" is támogatnunk kellene ?

Finnországban néhány nappal ezelőtt életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy 26 éves afgán férfit, Ramin Azimint, amiért megerőszakolt és utána brutálisan meggyilkolt egy 17 éves finn lányt, januárban, Poriban.

 
 foto:exponerat.net

A pszichológiai vizsgálat szerint a férfi teljesen épelméjű volt, amikor tettét elkövette, aminek okaként kapcsolatuk megszakítását jelölte meg. 
A bevándorló feleségül akarta venni a lányt, és gyereket akart tőle, de ő szakított vele, és egy másik férfival kezdett el járni. Január végén az afgán férfi felutazott a lakóhelyéről, Helsinkiből Poriba, ahol a lány lakott, és felajánlotta volt barátnőjének, hogy elviszi autóval Ulvilán keresztül Kokemäkibe. Ulvila környékén azonban brutálisan megerőszakolta, aztán elvitte Kokemäkibe, ahol egy székhez kötözte egy fészerben, leöntött benzinnel, és élve elégette. 
Az afgán férfinak, bár már régóta Finnországban lakik, nincs finn állampolgársága csak letelepedési engedélye. Az ítélet után a gyilkos azt mondta, fellebbezni fog.
A forráshír itt olvasható !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.