Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 9., szerda

Visszajöhet az adatkorlátos internetcsomag ?

Amerikában már tesztelik az új adatcsomagokat, amelyek csak 300 gigabájt adatforgalmat tartalmaznak, és 10 dollárér, vagyis 2870 forintért lehet majd újabb 50 gigabájtot venni hozzájuk !
 A legnagyobb amerikai internetszolgáltató szerint, aki többet tölt le, az fizessen is többet.

 A fentieket Brian Roberts, a Comcast elnöke mondta a Business Insider's konferenciáján. Érvelése szerint, ha a légkondit 15 fokra tekerjük, nem 22-re, akkor nagyobb lesz a villanyszámlánk és többet fizetünk. Ennek szerinte igaznak kell lennie az adathasználatra is. Több letöltésért fizessünk többet.
 A limit bevezetése mögött az állhat, hogy egyre több internethasználónál nagyobb az adatforgalom 300 gigabájtnál. Amerikában egyre népszerűbbek az internetes tévéadások és internetes tartalmak, amelyek akár egy óra alatt 3 gigabájt adatforgalmat generálnak. 
(És így az előfizetéses tv csomagokat már sokkal nehezebb eladni. Mivel a világhálón könnyen hozzáférhető egy-egy kedvenc csatorna nem kell megvenni az egész csomagot a sok érdektelen csatornával. Szerintem e mögött a tv csatornák lobbija is állhat.-a szerk.  )
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.