Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 9., péntek

Olvasói levél

"Sziasztok!
Beléptem újra az oldalra, mert hasznos helyi információkat tudok róla szerezni. Köszönöm a szerkesztőknek.
Kíváncsiságból rákattintottam a politika fülre. Nos ezt csak azoknak ajánlanám, akik nincsenek lelki válságban
Amennyiben instabil a mentális állapota bárkinek is, semmiképp ne tegye, mert itt biztosan eljut az öngyilkosság gondolatáig.

Természetes dolog, hogy mindenkinek van véleménye a politikáról, a politikusokról, de innen olyan reménytelenség árad, amely nem tükrözheti egy-egy ember lelkének teljességét.
Be kellene néha látnunk, hogy nem célravezető a világban csak a feketeséget észrevenni, és aki azt mondja, hogy csak ilyen ez az ország, annak talán picit körbe kellene néznie a világban és észre kellene vennie azt, hogy bizony rengeteg olyan ember él, talán még körülötte is, aki önhibáján kívül lényegesen szomorúbb sorsot mondhat a magáénak. 
Őszintén, hányszor történik velünk, hogy családban, barátok között, terített asztalnál ülve siránkozunk a szegénységünkön ? 
Valahogy könnyebb, mint látni a jót abban, ahogyan élünk. Lehet, hogy nem vagyunk gazdagok a szó szokásos értelmében, de ha a családunk és mi magunk is  egészségesek vagyunk, munkára alkalmasak, akkor valóban olyan nagy a baj ?!
A szerkesztők felelősségét abban látom, hogy a saját véleményükön felemelkedve ellentételezzék egy tárgyilagos hozzáállással  a kommentelők szavait.
Tisztelettel !
N. Enikő"
Tisztelt Enikő ! Köszönjük a levelet annál is inkább, mivel a különböző vélemények  jobbá és érdekesebbé tehetik a világot.
Körtvélyesy Viktor

Garanciális javítás 2015

Az interneten olvastuk az alábbi írást és mivel tartalmánál fogva egyszerűen lenyűgöző, úgy gondoltuk megosztjuk olvasóinkkal okulásképpen...

Briliáns érveléssel odázta el a minden bizonnyal garanciális javítást egy "cég".
Hónapok alatt repedt meg a fürdőkabin? Akkor mért várja, hogy egyből kimenjünk megjavítani?

"Vásároltunk, közel 10 hónapja egy S........ik által forgalmazott saját márkás zuhanykabint, melynek zuhanytálcája elrepedt, így használat során folyik a víz belőle. Így használata nehézkes, ráadásul utána áll a víz a fürdőszobában is, tehát meggondolandó.
Hibát bejelentettem 2014.12.07-én, melyre azt a választ kaptam, hogy majd jövőre valamikor január végén tudják csak megjavítani.
Kérdésemre, hogy miért olyan soká javítják, a következő válasz kaptam: ,,Tekintve, hogy a jelenlegi hiba nem egyik napról a másikra történt, hanem egy folyamat végeredménye, így nem tartjuk életszerűnek az azonnali szervizelés követelését az Ön részéről.” "
sakema