Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 20., kedd

Szelektív hulladékszállítási tájékoztatás


Mint az már köztudott, hogy Hajdúsámson Város Önkormányzata a hulladékról szóló 2012 évi CLXXXV. törvény és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásának és igénybevételének szabályairól és a közterületek tisztán tartásáról szóló 5/2014. (III.12.) számú önkormányzati rendeletben meghatározottak alapján 2015 év januárjától bevezeti a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést.

A hulladékgyűjtés bevezetéséhez a szelektív gyűjtőedények kiosztását 2015. január 7. napjával megkezdi. A tárolókat a Hajdúsági Szilárd Hulladéklerakó és Hasznosító Társulás biztosítja a lakosság részére, mely a kiosztás után is a társulás tulajdonát képezi.
A kiosztás helyéről és idejéről ezen a linken tájékozódhat ! 

Szállítási időpontok 2015
  
 sakema

Elhunyt S. Nagy István dalszövegíró

S. Nagy Istvánt hosszan tartó, súlyos betegség után kedden hajnalban, 81. születésnapján érte a halál - közölte felesége, Csongrádi Kata énekesnő az MTI-vel.

S. Nagy István 1934. január 20-án született Köröstarcsán. Dalszövegíróként olyan híres magyar zenészekkel és zenekarokkal dolgozott együtt, mint Szécsi Pál, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Zorán, Zalatnay Sarolta, az Omega vagy a Hungária.
Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint az Elmegyek, a Szóljon hangosan az ének, a Hull az elsárgult levél, a Csavard fel a szőnyeget, a Nem vagyok én apáca, az Azt mondta az anyukám vagy az Azért vannak a jóbarátok.

Egészségi állapota miatt jó ideje aggódtak érte a rajongók, tavaly november végén szívinfarktussal szállították kórházba, a szíve nem bírta, hogy korábban kétoldali tüdőgyulladást kapott. Kómába is került, napokon át lélegeztetőgépen volt. Magához tért, és állapota apró javulásokat mutatott, de a kórházból már nem engedték haza. 2015. január 20-án, a születésnapján feladta a küzdelmet.
Barta P.

Sámsonkerti "felhívás"

sakema

"Színház az egész világ" ?

Mint ahogy több forrásból is megerősítést nyert,  párizsi Charlie Hebdo-felvonuláson az csak trükk volt, hogy a világ vezető politikusai együtt vonultak a tömeggel !

  (Foto: Twitter)

Deutsche Wirtschaft Nachrichten által közölt beszámolóban és a mellékelt fotón arra derül fény, hogy Európa „bölcs”  vezérei Párizs egyik - a titkosszolgálat által előzőleg megtisztított és ezután légmentesen lezárt - mellékutcájában fejezték ki együttérzésüket a Charlie Hebdo-ügy kapcsán. 
Az élő adásban a két videót egymáshoz igazították, és így valóban úgy tűnik, hogy a „bátor és határozott” politikusok a milliós tömeg élén haladnak.
Micsoda képmutatás !
Szerk;Posta S.