Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 24., szombat

Kivétel a gyevi bíró…

A kormánypárt szerint a Parlamentbe látogató diplomaták miatt nem lehet bevezetni az alkohol tilalmat, ugyanis Kövér László házelnök nem akarja ellenőrizni, kik isznak a Parlamentben.

(Ugyanis a FŐNÖK én vagyok...)
 
Az országgyűlési képviselők bármikor megjelenhetnek részegen a munkahelyükön – írja a Bors
A képviselőknek a parlamenti büfében is minden további nélkül lehetőségük van az alkoholizálásra.
Sok szellemi foglalkozás esetén előírás a józanság, de a képviselőknél nem. Pedig a politikusok sokszor hibáznak az Országházban: rossz gombot nyomnak, téves jogszabályt írnak vagy botrányosan viselkednek – áll a lapban.
Kövér László, a Parlament elnöke azt közölte, hogy nem kívánja ellenőrizni a képviselők alkoholfogyasztását. A Fidesz szerint értelmetlen lenne tiltani az alkoholfogyasztást és –árusítást, mert az Országházban tartott diplomáciai eseményeken természetes az alkohol felszolgálása.
„Az alkoholt többek között az különbözteti meg a drogoktól, hogy a drogfogyasztás törvényileg tiltott” – válaszolták arra a kérdésre, hogy miért állnak ki a szesz mellett, ha a politikusoknak kötelező drogtesztet írnának elő.
A Parlamentben napi tizenkét üveg bor fogy, főleg az idősek rendelnek belőle. A rutinos ivók azonban inkább a frakciók irodáin tolják magukba a szeszt, vagy a belváros vendéglátóhelyein isznak – írja a Bors.
Azóta egyébként kevesebb a részeg képviselő, hogy a kisgazdák kikerültek az Országgyűlésből – áll a lapban.
Szerk;Posta S.

Miért is nem csodálkozom ?

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/1754/2014. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2014. november 8-án 18 óra körüli időben egy gyöngyösi áruházból ismeretlen személyek négy darab laptopot tulajdonítottak el oly módon, hogy azt sporttáskákba rakták és elmenekültek.


Az áruház kamerája rögzítette a bűncselekmény elkövetését, mellyel a felvételen látható két férfi (?) gyanúsítható.-tájékoztat a police.hu
Szerk;Posta S.

Megérkezett az influenza !

 Mi is a különbség a megfázás és az influenza között?
A különbség a kettő között a kiváltó kórokozók. A megfázás tünetei lassan, pár nap alatt alakulnak ki, tünetek: orrdugulás, orrfolyás, tüsszentés. Ezzel ellentétben az influenza hirtelen kezdődik, jellemző a magas láz, fejfájás, elesettség, gyengeség, étvágytalanság. 
Közös tünetek: száraz köhögés, torokfájás. 
Az influenzára jellemző a csoportos, járványszerű megbetegedés.

sakema