Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 3., kedd

Conchita Wurst Budapesten

"A Story magazin elsőként hozza el Magyarországra a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, Conchita Wurstot, aki a gála "sztárfellépőjeként"   vesz részt az eseményen. A 2015-ös Story Ötcsillag Díjátadó Gálát a megújult Story magazin szellemében szerettük volna átfogalmazni." - olvasható az újság sajtóközleményében. (Úgy tűnik ez sikerülni is fog, bár ahol Conchita a "sztár" annak az országnak szerintem vége.-a szerk.)
Az ország "legcsillogóbb" estélyét február 7-én, szombaton rendezik, de a médiatörténeti eseményre csak a meghívottak mehetnek be, így Conchita-rajongói közül aligha láthatja élőben mindenki az előadót.

A közleményből az is kiderült, hogy a gála kedvéért egy színpadra áll és közösen vezeti a műsort a két legnagyobb kereskedelmi televízió egy-egy műsorvezetője: Demcsák Zsuzsa és Szellő István.
Forrás:Cosmo, Kép:internet
Szerk;Posta S. 

Magyarország dilemmái

 Angela Merkel után jó két hét múlva az orosz elnök jön Budapestre. Külpolitikai és biztonságpolitikai értelemben Magyarország egyfelől felértékelődik, másfelől nincs könnyű helyzetben: hol legyen, hol lehet a helye Oroszország, Németország – értelemszerűen az Európai Unió – és a távoli NATO-szövetséges, az Egyesült Államok között.
(Baló György új műsora.  RTL- 2)

sakema

Életképek. (Hat évvel ezelőtt történt)

Kommentár nélkül

sakema

Hungaria semper libera !

Angela Merkel  Magyarországi látogatásának apropójából...
...nézd meg a videót és gondold végig miről is beszél Vesztergám Miklós ?

sakema