Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 5., csütörtök

Conchita Wurst emeli az est fényét ?


Nem hívták meg, így -szerencsére- nem lesz ott, sem Alekosz, sem Győzike a Story-gálán ! Micsoda veszteség !
Szalai Vivien (Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu)

A lap új vezetése csak olyanokat akar hívni, akik emelik az est fényét – írja a borsonline.hu.
(Én azért nehezen tudom elképzelni, hogy ez a szakállas nőimitátor milyen szinten tudja majd emelni az est fénypontját ? Hová jutott a világ....-a szerk.)
Szalai Vivien, a Story új főszerkesztője azt nyilatkozta a TV2 Mokkájában, hogy sok újdonságot terveznek, nemzetközi szintű fellépőt hívnak az eseményre, aki idén Conchita Wurst lesz.
A sztárok (?) mellett meghívást kaptak sportélet, a gasztronómia és az üzleti élet jeles képviselői is, ugyanis szeretnék a gálát leporolni és közéleti eseménnyé emelni.
Szerk;Posta S.

Cenzúra...kicsiben !

 Egy internetes oldalon olvastam az alábbi hozzászólást, ahol -tapasztalatom szerint is- túlbuzgó adminok törlik illetve kimoderálják azokat a kommenteket, amik nekik személy szerint nem tetszenek, vagy csak egyszerűen nem szimpatikusak. 
A legfrissebb  hozzászólások között találtam egy írást, amely nem több mint tíz percig volt látható és már csak érdekességképpen megosztom itt is.

"KEDVES MODERÁTOROK,
akkor tehát kezdődjék a kaland. Mivel moderáljátok a hozzászólást, amiben feltételes módban beszélek a rendőrökről, mint a magyar diktatúra pribékjeiről és olyan jelzőket használok, melyek ebben az esetben megengedhetőek, hiszen nem direkt megnevezések, csak feltételezhető sajátosságok (sajnálatos, ha a hat általánosotokkal nem ismeritek a magyar nyelvtan szabályait, csak mentek előre, mint a barmok), és mivel ezért törlitek a hozzászólásomat, ígéretemet betartva ma regisztráltam csak nektek 15 új freemail-fiókot, így hamarosan 15-féle névvel fogok itt trollkodni, hogy tényleg legyen munkátok.

Ahogy ígértem tehát, estére, mire a műszakod lejár, csíra barátom, azon fogsz gondolkodni, hogyan mondjál fel és miként menj holnap Miskolca hómunkásnak vagy utcaseprőnek jelentkezve az Avasra, boldog cigánynótákat dúdolgatva a járókelőknek - fesztelenül.

Abszolút megértem a moderálás lényegét és nem vitatom, azonban a nehezen tüsszentő főnökötök véleményével nem összeegyeztethető hozzászólások törlése nem tartozik ide. Én elhiszem, hogy kell pénz gyógyszerre meg tűre, de hidd el, hogy vannak igazi munkák is az országban - próbáld csak meg!
Kezdődjék hát a seggrepacsi - ígérem, amikor ráérek, szét fogom trollkodni nektek a jobb, látogatottabb hozzászólásokat, csak a barátságunk megtartása érdekében. Minden jót nektek..." 
Barta P.

Debreceni helyzetkép !

"Míg baloldali liberálisaink Orbán takarodjoznak vagy éppen azt üvöltik a mikrofonba, hogy ők bizony nem félnek, addig mi ellátogattunk a Derék utca 22. szám alatti társasházhoz. A romlás, fertőzés és igénytelenség hármasa fogadott bennünket az épület bejáratánál, pedig akkor még egy emeletet sem láttunk."


"Néhány lakóval találkoztunk, akik megosztották velünk keserű észrevételeiket az igen rossz hírű társasházzal kapcsolatban. Korábban az épület kifogástalanul nézett ki, a benne lakókkal sem volt semmi probléma, de mindez szépen lassan megváltozott.
Mint az országban számos helyen, itt is azzal kezdődött a probléma, hogy beilleszkedni képtelen, antiszociális cigány családok kerültek a megüresedett lakásokba. Innentől kezdve jelentkeztek a problémák: esti bulik és ordibálások, a többi lakó fenyegetése, betört ajtók és ablakok, bűz, a népes rokonság látogatásai stb.
Tetézi a problémákat, hogy az épületben 30 éve nem volt normális karbantartási vagy felújítási munka. Látogatásunkkor a liftet valaki WC-nek használta, így olyan volt az egész, mint egy felvonós latrina.
Ezzel szemben szinte 100%-os változást mutat..." a folytatás és a teljes írás ITT !
Szerk;Posta S.

Figyelj oda, mert beindult a "Nemzeti kopasztás" !

A rendőrség 5,7 millió forintos csodafegyverei a gyorshajtás mellett más szabálytalanságokat is automatikusan rögzítenek, például a kézből telefonálást és a záróvonal átlépését. Márciusban 160 ilyen új hordozható kamera áll üzembe, aztán az idén jön több mint kétszer ennyi fix telepítésű is.


Szakmai berkekben csillagháborús tervként emlegették csak a 2012-ben elhatározott traffipaxbeszerzést, amelyről Pintér Sándor így nyilatkozott az Info-Rádióban: olyan komplex ellenőrző rendszer jön létre, amilyen Magyarországon még sohasem volt.
Nem titkoltan távlati célja, hogy az autópályán legalább húsz kilométerenként belefussanak egy kamerába a gyorshajtók, plusz a lakott terülten kívüli és belüli legveszélyesebb országúti szakaszokon is legyen ellenőrzés.Több mint 15 milliárdot költ erre a rendőrség.
(Persze a traffipaxok sokat hoznak a konyhára, a közigazgatási és szabálysértési bírságok bevételei már 2012-re csaknem elérték a 20 milliárd forintot. A bűnüldözés, meg a lakosság megvédése a bűnözőktől ugye az csak viszi a pénzt, így az nem üzlet...mennyivel egyszerűbb traffipaxozni ! 
Így aztán már érthető a szlogen: "Magyarország Erősödik" ...a lenyúlásban !-a szerk. ) 
Kép és hírforrás: origo.hu  
Szerk;Posta S.