Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 7., szombat

Lebontom a diktatúrát !

Immár vége lehet a találgatásoknak arról, valóban konfliktus feszül-e a kormányfő és a Fidesz életében meghatározó szerepet játszó Simicska Lajos között. Utóbbi ugyanis pénteken gyakorlatilag mindenkinek felvette a telefont, aki interjút kért tőle, holott előtte a magyar sajtó egésze képtelennek bizonyult megszólaltatni. 
És nem finomkodott. Simicska csütörtökön a Népszavának a totális médiaháború beindításáról beszélt amiatt, hogy a kormány a reklámadó átírását tervezi.
" – Hiszi vagy sem: az én szövetkezésem Orbánnal abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az nem volt benne, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát. Ebben én nem vagyok partner –" mondta a Magyar Narancsnak  Simicska Lajos
sakema

Elképesztő! Meg van a rák ellenszere?... de

Alapvetően új kutatási eredmények borzolták fel egy amerikai lektorált folyóirat: a “Science Translational Medicine” olvasóinak kedélyállapotát. A cikk nagy betűkkel hirdeti ugyanis, hogy az intravénás C-vitamin- egy embercsoporttal folytatott kísérletsorozatban- szinte kiírtja a rákos sejteket, közben viszont az egészséges sejteket életben tartja...

Bár ez az új tanulmány a saját módján is meggyőző, szabadalmaztatása és kipróbálása egy sokkal nagyobb emberi mintát alapul véve talán sosem lesz kivitelezhető. 
Az ok pedig- mondja a kutató csapat az, hogy az ilyen vizsgálatokhoz sokkal több pénzre lenne szükség, ami jellemzően a gyógyszeripari cégektől származna a kifejlesztendő szabadalmaztatott gyógyszer finanszírozásánál. A gyógyszercégek viszont egyáltalán nem érdekeltek egy olyan “gyógyszer” előnyeinek propagálásában ami nem is gyógyszer, hanem valójában egy természetes anyag.
(Csak az a fránya "de" ne  lenne mindig ott ha valami megoldódni látszik. Pedig lehet, hogy sokkal közelebb van a megoldás, mint gondolnánk, csak a kérdés az, hogy ez kinek (nem) az érdeke!? 
 Nézzünk körbe, hogy a  nagy gyógyszergyárak kinek a kezében vannak -Teva, Richter, Egis, Sanofi- és nekik a teljes gyógyulás soha nem nem érdekük, csak a tüneti kezelés, hiszen egy gyógyult embernek már nincs szüksége  gyógyszerre és akkor hol marad a profit ? Így persze már érthető a támogatatlanság a teljes gyógyuláshoz !-a szerk.)
Szerk; Posta S.