Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 11., szerda

Európai "felzárkóztatás"…


Megosztotta; Posta S.

Nesze semmi, fogd meg jól !

Amikor nem a kérdésre válaszol a politikus...és ugye manapság ő a jó politikus! 
Mert az okos diplomás politikusok, jogászok, közgazdászok csak beszélnek, de annak alig van értelme, mondanivalójuknak se füle, se farka és nem a kérdésre válaszolnak csak mellébeszélnek. A "pórnépnek természetesen" soha nem szabad az igazságot megtudni !

Szerk;Posta S.

Pénzbehajtás, vagy a közbiztonság fenntartása ?

A Jobbik nem szeretné, ha a rendőrség csak kvótajelleggel, egyfajta pénzbehajtási célzattal működne – jelentette ki keddi budapesti sajtótájékoztatóján Staudt Gábor, a párt országgyűlési képviselője. Hozzátette: korábban a Jobbik az Országgyűlésben is hangsúlyozta, a rendőrségnek inkább a valódi bűnelkövetőkkel kellene foglalkoznia.
Staudt Gábor írásban fordult Pintér Sándor belügyminiszterhez azt kérdezve, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha a rendőrök előre meghatározott számban bírságolnak. A jobbikos képviselő elmondása szerint pártjához olyan szóbeli és írásbeli visszajelzések érkeztek, melyek szerint vannak olyan rendőri vezetők, akik meghatározzák, hogy mennyi bírságot szabjanak ki a rendőrök. 
Emlékeztetett rá, hogy a belügyminiszter többször is tagadta, hogy a rendőrség "pénzbehajtó szervezet" lenne.
Staudt Gábor írásbeli kérdésében arra vár választ, hogy elvárhatják-e a rendőri vezetők a kvótajellegű bírságokat, kötelezhetik-e a rendőröket, hogy előre meghatározott számban büntessenek, valamint lehet-e következménye az állományra nézve, ha ez nem teljesül?
Továbbá a képviselő azt is szeretné tudni, hogy a belügyminiszter szabályos gyakorlatnak tekinti-e a pénzbehajtást, vagy nem jutnak el hozzá ilyen információk?
Az országgyűlési képviselő leszögezte: pártja álláspontja szerint, bár fontosnak tartják a közlekedési bírságok kiszabását, a rendőri erők nagy részét inkább a közbiztonság javítására kellene fordítani.
Alfahir.hu forrás
Szerk;Posta S.